Sep 4, 2008, 8:14 AM

За теб. 

  Poetry
492 0 5
Рисувай в душата и нежност,
да скрие следите от страх,
рисувай мечтата с песен,
по-бърза от неиния бяг.
 Докосвай очите й с устни -
оазис в пустинен жар...
докосвай снагата й с пръсти -
на арфата песенен дар.
Откривай смеха й в сълзите,
откривай в сълзите - смях.
Открий й желанието диво
да бъдете заедно.
Пак!

© Шопландия Софийска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??