Feb 5, 2007, 10:24 PM

За теб 

  Poetry
898 1 3
Казах ти, че ще съм вечно до теб,
казах ти, че без значение какво избереш,
ще съм с теб...
Но ти реши, че можеш и без мен
и в онзи ден проклет,
забрави за всичко,
забрави за мен...

Реши, че всичко е било шега,
тръгна и дори не каза - Сбогом...
Не посмя да ме погледнеш в очите,
тръгна си, без обяснение...

От онзи ден, аз искам всичко да забравя,
искам да те няма,
не искам да си спомням миналото с теб,
не искам да мисля за бъдещето без теб...

Всеки ден е тъжен и мрачен,
всеки ден е студен - без теб...
Как да залича и да забравя,
спомените и местата,
всичко ми напомня за изминалото време,
всичко ми напомня какви бяхме с тебе...

Как да залича болката в сърцето,
как като душата не е същата без тебе,
как като всичко умря,
когато сложи - Край...

© Стойка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Мина ми одавна Благодаря иначе
  • Този твой стих ме докосна преживявала съм го!!Вярвам,че ще ти мине мила и ще срещнеш любовта искрено ти го пожелавам стиха много ми хареса поздрави!!!
  • Този твой стих ме докосна преживявала съм го!!Вярвам,че ще ти мине мила и ще срещнеш любовта искрено ти го пожелавам стиха много ми хареса поздрави!!!
Random works
: ??:??