May 11, 2007, 11:34 PM

За теб говорех  

  Poetry
678 0 2
В спомени се връщах.
От мрака бягах.
Чужда обич гледах.
Щом за теб помислех.

С обич сърцето изгорих.
По улиците скитах.
Слънцето и луната обръщах.
Щом с друга те виждах.

На вятъра говорех.
Със звездите се молех.
Ден в нощ превръщах.
Щом исках да си до мен.

Далеч не стигнах.
Очите от болка не отворих.
Без звук думи говорех.
Щом без теб останах.

© Гергана Алексиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • много истинско...
  • Написано с чувство, от сърце!
    Но формата ... Някаква модерна? - Точката на всеки ред (според мен) не е необходима. Или символизира нещо?
Random works
: ??:??