Oct 22, 2006, 11:42 AM

За теб,Животе... 

  Poetry
679 0 6

Събаряй ме сега, Животе!
Погубвай всеки порив, всяко чувство -
та ти владееш най-добре това изкуство...
Руши всяка надежда, всяка мечта!
Потъпквай и най-малката вяра!
Убивай и най-малката красота!
Но не искай да се предам пред твойта жестокост без мяра!
Не искай да продам душата си клета!
Не искай да отровиш в мене човека!
В пропастта на Омразата не ще ме погребеш,
във веригите на твоята жестокост не ще ме оковеш!
Робиня на Злото никога няма да стана!
Дори и на твойте лъжи не ще отвръщам с измама!
Доброта е мойта присъда,
а на Любовта чужда никога няма да бъда!!!
С усмивка ще посрещам всяка беда,
с усмивка ще изпращам всяка несбъдната мечта!!!
...

© Усмивка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??