May 19, 2021, 3:31 PM

За теб любима 

  Poetry » Love
903 1 0

Лека нощ, принцесо моя.

Ти във сън, блажен ще бъдеш, знам.

Сред облаци и пеперуди ще се рееш, мила,

във истинския рай ще бъдеш там.

И със усмивка ярка ти ще грееш,

ангели пред тебе ще сведат глави.

Със добротата си ще ги погалиш,

за мен ще си богинята пред райските врати.

Дори и само сън да беше,

пак към теб ще идвам, знай.

Във свят измислен ще съм вече,

теб ще те обичам до безкрай.

© Борислав Александров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??