Jul 28, 2010, 2:36 PM

За теб, Мило 

  Poetry
827 0 0

Заспивам с мисълта за теб

и се събуждам с твоя образ.

Искам да те видя отново... и... отново.

Не ми стигат часовете,

в които съм била с теб.

Искам те отново... и... отново.

Всеки спомен за теб

ме прави щастлива.

Знам, че от любовта боли,

но от твоята - НИКОГА!

Правиш ме хиляди пъти по-щастлива,

отколкото съм била преди...

Когато те погледна,

сърцето ми бие лудо,

когато чуя гласа ти,

усещам колко много си ти за мен.

Искам да те видя и никога повече да не те пусна...

да си до мен... и само до мен.

Да се спусна в прегръдките ти,

да докосвам устните ти

и да повтарям нежно: "Обичам те!"

Ти преобърна живота ми,

ти превзе ума ми,

ти ми показа същността на любовта...

Усетих я силно в теб и се питам аз:

Какво ли ще правя, ако я загубя?... но ти ми обеща, нали?

Тази любов няма да я превърнем в ад, нали!?

Тя винаги ще съществува... Обеща ми...!

© Шехназ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??