Apr 12, 2011, 2:59 PM

За теб, Моя любов! 

  Poetry » Love
1102 0 0

Казват, че времето всичко лекува!

 

Защо тогава още ме боли?

Защо душата ми за теб бленува?

Защо в сърцето ми не спира да вали?

 

Знам, че нямам право на това...

 

Кажи ми само:

 

Как поривът на чувствата да спра?

Как да свеждам поглед примирено,

щом сърцето ми към теб е устремено!

© Ели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??