Oct 11, 2007, 10:52 AM

За теб ще бъда 

  Poetry
1050 0 18
За теб ще бъда цвете чудно,
ухаещо на чистота,
мелодия отнейде чута,
луна, разсънила нощта.

За теб ще бъда лятна буря,
небе, обагрено с дъга.
След мене ще остане диря -
любов, обагрена с тъга...

© Вилдан Сефер All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??