Jan 25, 2008, 1:35 PM

За тебе прошка няма 

  Poetry » Other
548 0 0
 

25.01.2008

 

Събирах трохите от тебе,

от твойта мижава любов...

Какво оставяше за мене?

Вой от болка, молещ зов...

 

Незаслужено за тебе се раздавах,

сърцето на парчета разпилях...

Какво получих във замяна -

презрение и срам, и страх...

 

Но стига вече!  Аз си тръгвам...

Защо ме молиш да остана?

Страх те е без мене да замръкнеш?

Отивам си - за тебе прошка няма!!!

© Erato Eratova All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??