Във шепи слънцето ще взема,
за да раздавам светлина.
Сърцата тъй ще ви превзема
със слънчевата топлина.
И всеки стих от мойта песен
ще бъде светъл лъч за вас.
Животът тъй ще стане лесен
под сянката на моя глас.
И всяка сутрин от деня ви
ще ви желая аз добро.
Ще идвам вечер във съня ви
с мечти, тъкани от сребро.
Ще ви запалвам аз сърцата
със пламъци от огън нов.
И всяка сянка по лицата
ще я измивам със любов.
© Никола Апостолов All rights reserved.