Nov 1, 2023, 6:11 AM

За Виктория! 

  Poetry » Love
558 0 0

Надявам се с това да те зарадвам, па макар и много  да приказвам.

 

В тези неща съм аз зелен, но ти ме караш да се чувствам като прероден.

 

Муцунании, заедно с теб ще хващаме шарани!

 

Виктория се казваш и никога не се отказваш! Силна, борбена и грижовна си ТИ, над мен бдиш до зори!

 

Мило и любимо Вики, искам с теб да правим чики - рики.

 

Вика понякога те аз наричам и това е, защото много, много, много те обичам!

 

Знаейки, че съм с моята Муцунка, не може да ме спре никоя бабунка!

 

Ти стопли моето сърце и готов съм аз за теб да въртя дупе!

 

Усмивката ти хубава щом аз зърна, веднага ми се приисква да те прегърна!

 

Очите ти красиви, в мен будят мисли щастливи!

 

За теб мисля всеки ден и час, разтапяш ме от раз!

 

Целувките ти са като магия, от която аз радостта си не искам да крия!

 

Твоята любов към мен е нещо прекрасно, тя побеждава всичко ужасно!

© Димитър Табаков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??