Aug 20, 2016, 7:21 PM

Забавен кадър 

  Poetry » Other
316 1 5

Болят ме очите ти
попили обещания
(от смели отражения)
на погледи облечени 
във думи.

 

Времето заспа;
сега на пръсти можем
да отидем да играем
под носа му.

 

Не мисли,
не дишай,
не издавай звук,
да не би да го събудим;
още малко потърпи
по-дълбоко да заспи,
да изваяме съня му чуден.

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??