Jan 20, 2007, 9:03 PM

заблуда 

  Poetry
800 0 2

Едновременно е близо и далеч,
 
до нея е, а го няма

целува го, а изчезва

прегръща го, а се изпарява

вижда го,а се заблуждава

търси го, но не го намира

чака го, но той не идва

плаче за него, но няма повече сълзи

обича го, но него едва ли го боли...

© ЛиЛи All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??