2 Заблудата от миналото
С голяма кошница тръгнах!...
Не крия!
Да търся пъпа на Света!
Неоткритото аз
да открия!
Да найда вярната
следа...
Уверен бях,
че всичко мога...
Че съм избраника
на Бога...
Без друго
ще ме оценят!
И героичния
ми път!...
Но скоро аз
добре разбрах,
че съм и аз
един от тях!
© Христо Славов All rights reserved.