Jun 4, 2007, 11:36 PM

Забранена любов 

  Poetry
781 2 4
Обичаме се, но е забранено
Един за друг да мислим сега!
Обичаме се, но не ни е позволено
Пред света да изживеем любовта!

Аз влюбих се във теб преди година,
Но смелост нямах да разкрия чувствата.
Дълбоко в себе си ги пазих
И в онзи ден разкрих ти любовта.

Очаквах да си тръгна наранена,
Но ти прошепна ми, че аз съм любовта
И заедно със теб поехме по път,
Но забранен за чувствата.

И ден след ден изгаряме от болка,
Когато нашите очи се слеят.
О, как боли, не мога да живея
Със тази обич забранена.

Когато срещнем се, но пак за малко,
Когато в страст се потопим,
Когато бият пак сърцата,
Тогава не боли.

Защо си, обич, забранена?
Защо ужасно закъсня?
И колкото и да боли в сърцата,
Да изживеем любовта!

© Кристина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??