Apr 21, 2023, 12:35 PM

Забрава 

  Poetry » Other
231 0 0

Сега не ни разделя друго освен вечността. 
Точно тя, приела клетвите ни за вярност,
обгръща тихо раменете на любовта,
но чувствам лоното ѝ самотно и хладно.

 

И я люлее, а аз люлея се с нея,
нежна като утеха, като песен за двама,
които се учат един без друг да живеят,
но горят заедно в един вечен пламък.

 

Тази прегръдка, този танц някак късен
ме опива и носи забрава.
Пак съм с теб...
Целуват пръстите ми твоите устни
на снимката ти върху плоча от камък. 

© Надежда Тошкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??