Sep 29, 2009, 1:12 AM

Забрави ли ме? 

  Poetry
1005 0 4

 

                        Забрави ли ме?

 

                   Забрави ли за алтовия глас,

                   завиден и за рок-певиците?

                   Забрави за следобедния час,

                   за крадения плам, къдръците?

                   Забрави ли докосването, думите

                   и празниците празни, устрема?

                   Забрави космоса, пропит с безумие?

                   Забрави самотата, устните,

                   в галоп препускащи с нощта

                   и миговете на любов сподавена?  

                   Забрави ли тревогата, страха, гнева

                   и истината - в смях удавена?

                   ........................................................

                   Не си спомняй! Забрави! Не обичай!

                   Забрави ме!...

                   ... Само за днес!

                   Утре - отново поискай ме!

© Даниела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??