May 14, 2008, 10:34 AM

Забравяме 

  Poetry
515 0 6

 

                                           Забравяме понякога, нали?

                                           Бързаме, задъхани във битките си.

                                           Не виждаме - и други ги боли.

                                           Всеки има своят кръст

                                           и своят ад дори.

                                           Забравяме понякога, нали?

                                           Във хаотичният си бяг

                                           да виждаме, че има пролет

                                           или че сняг вали.  

                                           Обсебени от дребни радости или беди,

                                           не виждаме, че времето лети.

                                           И като удар във лицето

                                           ни спира огледалото.

                                           Къде ли сме били,

                                           когато то е остарявало?

                                           Единствено разбралото,

                                           че и без нас земята пак ще се върти

                                           и светът след нас ще продължи.

                                           Забравяме понякога, нали?      

© Илиана Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??