Oct 26, 2008, 2:06 PM

Зачатие 

  Poetry » Love
811 0 5

Да те отмина, когато

частица от дъхаво лято

в утроба старееща нося,

когато безока намирам посока

и давам живот, а не прося,

когато Луната ми праща отплата

за свидната моя тревога -

да те отмина - не мога! 

© Мартина Димова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??