Sep 24, 2007, 9:09 PM

Зад една стена 

  Poetry
827 0 10
Бързи стъпки, погледи смутени -
жадни устни, щедра топлина,
страст, разпалила сърца ранени,
скрита обич - зад една стена...
Две ръце, докосващи отровно,
две тела, потръпващи във грях,
две очи, които казват много,
две окови, въплътени в страх.

***
Бързи стъпки, лица зачервени,
кратък миг, заключена врата -
нощ греховна, пътища студени,
две души изгарят... от вина.

© Виолета Зашева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??