May 7, 2016, 9:25 PM

Зад маската 

  Poetry » Other
501 1 1

Зад маската на вечна оптимистка
сърцето си от вас аз крия,
душата ми да бъде наранена,
не, не искам отново да го преживея!
Зад шума на вятъра горещ,
студенината там стои,
когато в трудните моменти
не те разбира никой
и няма на кого да довериш
съкровените си тайни!?
Зад маската на ярката звезда
се крие мъничка искрица,
която като вашата гори,
понякога със сила,
но много често почти без пламък, без причина!
Зад маската на безразличното лице
се крие всъщност моето решение -
да бъда Истинска, но мълчалива,
и пред малко хора - честна, влюбена, открита!

© Албена Радина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??