Лъжа - последна или поредна.
Трясък. Крясък.
После дълга тишина.
Порой от сълзи... Сълза.
Гръмотевични прегръдки,
никому ненужни.
От отровата им тъй горчи,
разтърсващи целувки ми били...
Трясък. Крясък.
Звездопад от неистини.
Хаос е целият космос.
Крясък.
... Трясък.
Писък.
© Полина All rights reserved.