Aug 18, 2011, 11:31 AM

Зад мен 

  Poetry » Other
758 0 3

Заключена врата
зад мен остана,
пред мен
се ширна
океана
и чуждото небе...
Не тръгна
щастието с мен,
остана
в огнището
родно...
И гарван
злокобно
раните негови
нощем кълве,
и от гроб
запустял
носи вятърът
плачевния глас
на баща ми :
“Къде си дъще,
къде?”

Дейзи Патън
.•´¸.•*¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸.•´ .•´ ¸¸.•¨¯`•

© Дейзи Патън All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??