Jan 12, 2014, 8:12 PM

Зад всеки облак има по една дъга 

  Poetry » Other
1355 2 4

Трудно е, знам, но няма да се дам.

Животът е такъв, опитва се да ни прецака,

но аз ще правя напук, дори да падна, пак ще стана.

Той опитва да  се смее над нашата  тъга,

но чуй, зад всеки облак има по една дъга.

Чувстваш, че светът ще свърши,

но не, животът не ще ни довърши.

Той е благо, дадено от небесата,

трудностите ще калят духа,

а ние ще си продължим играта.

Той е просто низ от радост и тъга,

радостта не ще оценим,

ако не усетим и горчивина.

 

© Даниела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??