Oct 28, 2011, 8:43 PM

Задраскан свят 

  Poetry
482 0 0

Планината спи под преспи сняг.

Зайчета правят стъпки в снега

и слънцето в тях се оглежда,

бял сняг покрива стария

и мирише на слънце и облаци.

Душата ми  преживя такава зима

и се загуби в лавина от чувства,

под задраскан свят кокиче се

усмихва.

© Ваня Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??