Nov 8, 2009, 12:49 AM

Задушница е! 

  Poetry » Other
5449 1 11

Задушница е! Време за умрелите...

И въздухът притиска и тежи.

И колкото и сълзи да пролеем,

не ще ги върнем никога, уви!

*

Задушница е! Болка стиска гърлото

за вас, обични, там в безкрайността.

В очите ни напират само сълзите,

чертаят своя път към вечността.

*

Задушница е! Днес за вас си спомняме

и ще нахраним вашите души.

Ще напоим с вино гробовете

и в памет ще сведем пред вас глави.

 

 

---

В памет на всичките ми близки, поели своя път към вечността и на моя незабравим и любим баща.

 

© Анна Дюлгерова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??