May 17, 2023, 12:48 PM

Заедно завинаги 

  Poetry » Love
168 0 0

Вечер,когато е тъмно,
сутрин,когато е рано,
за теб жадувам само,
Да бъдеш до мен и
да се любиш ти с мен.
Бъди винаги с мен
и окрили моя ден
с тревоги и радост
и не ме оставяй
ти сама дори и в
най-тежкия час.
Че съдбата за нас
отреди да бъдем
едно и в най-трудните дни.

© Светла Сивкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??