May 5, 2017, 9:49 AM

Загадка 

  Poetry » Love
457 3 0

                  За мен оставаш ти загадка

                  смееш се, а после плачеш.

                  Кога горчиш, кога си сладка,

                  говориш много, все мълчиш.

 

                  А аз отворена тетрадка

                  почти изписана с молѝв,

                  като позната стара пратка

                  или сърдит, или щастлив.

 

                  За мен си ти загадка

                  събрала всичко на света,

                  но моята добра загадка

                  любима, мъничка жена!

© Хари Спасов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??