Aug 25, 2011, 9:21 AM

Загубеното 

  Poetry » Love
516 0 0

Сълзи някога проронвал ли си?

  За загубеното страдал ли си?

  От мъка на земята падал ли си?

  Любовта забравял ли си?

  Никога назад не погледна.

  Обърна страницата и тръгна.

  Остави надежда една,

че щял си да се върнеш някога.

  Да чакам смисъл има ли?

  Любовта дали счупеното ще залепи?

© Стефка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??