Загубих своите крила
и до днес не спирам
да ги търся.
Просто щастлива съм била.
И до днес не спирам
да искам да бъда.
Загубих своите крила.
По земята да вървя
не ми харесва.
Просто босонога съм била.
За трънливия път обувки
да обуя не искам...
© Катя All rights reserved.
и до днес не спирам
да ги търся." - Никога не спирай!!!
Копнежен стих!