Jul 3, 2007, 7:50 PM

Загубих те 

  Poetry
1690 0 3
Загубих те

Загубих те и няма да те върна...
Загубих те и няма да съм твоя...
Загубих те и твоите устни
никога вече няма да са мои...
Загубих те и отново аз ще плача...
Но има ли смисъл от сълзи?
Любовта е една игра, от която
често боли.
Загубих те и не мога да те върна...
Загубих те и не мога да съм твоя...
Загубих те и не  мога аз да те целуна...
Загубих те и не мога вече и да плача.
Загубих те, ти потъна някъде в Здрача...

© Ивелина Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??