Apr 9, 2011, 11:20 PM

Заклевам те 

  Poetry » Love
725 0 3

Заклевам те да ме обикнеш.

В душата ти вихрушка от любов

да те погълне, да се разбеснее,

да те превърне в мой покорен роб.

 

Да ме обичаш и за мен да страдаш.

Да търсиш верен път към мен.

Да се чувстваш жалък. Да се унижаваш.

Да си объркан и отчаян, наранен.

 

Заклевам те сънят да те отбягва.

И мислите за мен да те горят.

Да търсиш спасение в мечтите си.

И празни надежди да те крепят.

 

Да се давиш във море от мъка.

Болката да те раздира.

Ревността да те влудява.

Дори секунда да нямаш мира.

 

Заклевам те да изживееш Ада,

който ти ми подари.

И нека да гориш на клада

за всичко, което ми причини!

© Мануела Бъчварова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Явно тази клетвена тирада е за човек когото не обичаш.
    Иначе щеше да има и малко пощада и себеотричане.
    Пък и любовта е награда,
    коята се пада
    на тези които умеят да я изстрадат.
  • Много силен стих.Особено финала...Поздрави!
  • Хареса ми!Поздравления!
Random works
: ??:??