Dec 15, 2011, 12:42 PM

Заключена 

  Poetry » Love
374 1 0

Любовта ми в неведение я заключи.
Като игра на зарове сега я проигра. 
Освободи ме! Не захвърляй ключа!
Чувствата ми нямаш право да раздаваш!

Освободи ме! Нека се справя сама! 
С теб съм отвратително безсилна.
Без тебе някак си ще се утеша.
Ала ми е трудно без твоята закрила!




10.08.2005 г.

© З. Райкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??