Aug 20, 2015, 5:24 PM

Законът на морето 

  Poetry » Love
377 0 0

Колко ли момичета

са писали

обичам те

по плажа,

преди морето да изтрие

завинаги

мечтите им...

И спомените

колко ли остават

в тебе,

преди усмивката ти 

да се скрие...

Колко дни

са останали 

забравени,

защото всеки следващ 

е като предишния...

Напомням ти,

на всяка перла

във сърцето,

се крие песъчинка...

 

© Ивона Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??