Oct 10, 2008, 4:51 PM

Законът на Мърфи 

  Poetry » Other
786 1 8
Законът на Мърфи

Всички закони наруших,
всички морали погазих,
принципи и порядки убих,
на Мърфи играта му разказах.

Аз, Мърфи и утрешният ден,
рога, катран, сатаната,
свободен, или вечно пленен,
Мърфи живее в душата.

Мрачен и черен е моят дом,
смърди на амоняк и сяра,
на Мърфи единствен закон,
надежда и утрешна вяра.

И пак Мърфи поканих на танц,
но той каза: Няма шанс!!!

© Алекс учо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??