Като две звездици
в лунна нощ сияйна,
твоите очи изгаряха ме в тъмнината...
Като две светулки светеха в нощта,
На брега...
Във вечността...
В разпилените мечти
лутахме се без посока...
Всяка нощ, на лунна светлина
срещахме се под крилото на нощта...
© Лили All rights reserved.