Dec 9, 2022, 9:23 PM

Закъснели думи 

  Poetry » Love
677 0 1

Ти може би няма да ги чуеш, 

но за теб има написани думи, 

късно вечер по тъмно, 

когато най-много боли. 

 

Може би трябваше смело 

да ги кажа в твоето лице, 

когато още имаше време 

и ти щеше да разбереш. 

 

Вече знам, че няма да дойдеш

и няма да бъдеш до мен. 

Любовта не може да живее в едно сърце,

трябва да бъдат две!

© Ваня С. All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??