Jul 20, 2016, 4:46 PM

Залагаме... 

  Poetry
341 1 1

Залагаме Тъга, за да спечелим Радост.
Въртим рулетката на Самотата,
но Истината е в последния ни зар,
подхвърлен не от нас, а от Съдбата...

Но колко и дали да продължим,
решаваме единствено сами,
ако успеем Свободата да платим
със Вярата и неродените сълзи...

Ако заложим даже и Смъртта
и спрем, когато най-много върви,
ще надхитрим и своята Съдба,
която Писана е... НО ДОПИСВАМЕ САМИ!

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??