Nov 21, 2013, 6:02 PM  

Залез 

  Poetry » Other
1003 0 3

Залез

 

Залязва и тоя ден.

Залязват и мечтите,

дето грееха от утрото

и изглеждаха почти реалност.

Залязва всичко.

Мракът е наред.

Това е кръговратът.

Тоя залез е като умиращ свят.

Дълбоката въздишка

е непосилна да поеме удара на края.

Един залязващ ден

е малък крaй

и тежка равносметка.

Изглежда като да нямаш втори шанс.

Изглежда да си закъснял за всичко.

© Мирослава All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??