Jul 17, 2012, 12:56 PM

Залез 

  Poetry » Love
454 0 1

Залез

 

Залез кърваво червен

лицето ми осветява,

романтичен отблясък по кожата ми остава,

той е цветова игра на природата,

дар за хората,

носи със себе си  сетивността на морето,

допълва като любовно сливане красотата на небето,

изпълва с емоция  и хармония,

сътворява симфония!

 

© Пламена Сомова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??