Mar 18, 2021, 11:33 AM  

Залез 

  Poetry » Love
437 2 2

                                                            Залез

 

 

Ще ти подаря залеза моя любима,

една гледка красива, несравнима!

Слънцето залязва, оставя диря,

пътека слънчева по морето ни очерта.

 

Не изгрева а залеза ти подарявам,

с теб в тъмната нощ аз ще оставам.

Прегърнати, усмихнати заедно в едно,

ще посрещаме изгрева на деня началото​.

 

Други обещаваха ти изгрева но ги няма,

ти оставаше пак сама с тъгата си голяма.

Те не залязваха с теб а на изгрева се надяваха,

само думи, празни думи, нищо не обещаваха.

 

Аз ще съм с теб, до теб сега и през ноща,

когато ти е страшно и студено моя любима.

Обещавам че няма да бъдеш повече сама,

ще посрещаме заедно изгрева, раждането на деня!

© Валентин Миленов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??