Jul 6, 2008, 7:05 AM

Замаяна 

  Poetry » Love
432 0 0
Отново й е някъде умът,
отново дъхът й се спира.
Пулсът без повод забърза, 
кръвта във лицето  напира.
И се чувства някак неудобно,
неудобно от себе си, милата.
Защо тези флуиди прииждат
и забравят да изчезнат в нищото? 
Надява се единствено да
се събуди и всичко да отмине.
Да бъде студена като камък,
да бъде айсберг под палещото слънце. 

© С обич от мен за вас All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??