Jan 24, 2006, 8:35 PM

Замина 

  Poetry
1171 0 4
Замина, без да те целуна,
без дори да видя твоето лице.
Скърби,тъгува моето сърце
и няма миг покой без теб.

Знам, не трябва да тъгувам,
и не искам да се сърдиш за това.
Не си виновен ти, а любовта-
любовта, която носи ми страдание
.

© Петя Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??