Dec 13, 2011, 1:30 PM

Заобичвам те 

  Poetry » Love
910 1 9

Заобичвам те, въпреки всичките

страхове, че отдавна не чувствам

нито обич, нито пък птичките,

с чийто гларусен вик се събуждам.

 

Заобичвам те много уплашена,

от предишни любови и истини,

драпам в минали грешки затлачена.

Аз се търся, а ти ме намираш.

 

Заобичвам те на свечеряване,

под луната, на цитрус приличаща,

чийто лик на зазоряване

отразява една рокля, свличаща -

страхове,

свян, предразсъдъци,

минало, чувства безпътни.

 

Заобичвам те в малките жестове,

с които ми казваш „обичам те”.

Заобичвам те, въпреки себе си,

въпреки всичко и всички.

© Пламена Троева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??