Jan 16, 2009, 2:12 PM

Запази ми този прощален момент 

  Poetry » Love
540 0 4

 

 

Запази ми този прощален момент,

когато необятно и тихо си тръгваш.

Не, аз не те спирам, не искам до мен

да останеш единствено само от мъка,


 

от туй, че утре ще страдам без теб.

(Всяка раздяла е трудна и тежка)

Но ако имам сили и малко късмет,

ще преминеш като стара болежка.


 

И само белег наместо тежката рана

ще зее в душата мипризрачен храм.

Боли сега, затуй, че тебе те няма,

но с мене щеше да бъдеш още по-сам.


 

Щеше да бъдеш, но ти си различен!

Не искам да се смееш насила до мен,

затова ти дарявам свободата на птиците,

за да запазиш в сърцето си този момент.

 

© Сияна Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??