Записки из тефтерчето
на депутата Васил Иванов...
На първо място днес -
разходка с новия мерцедес.
Утре - обиколка на земята и завода,
дето "приватизирахме" тайно от народа.
В други ден - заседание
в народната палата.
Ще ковем закони
за доброто на електората.
За доброто или за злото,
да му мислят в мнозинството.
А в залата полупразна
и без мен ще мине,
ако не се мярна...
Народе???
© Никола Яндов All rights reserved.