May 31, 2007, 7:36 PM

ЗАПОМНИ МЕ 

  Poetry
582 0 5

                          ВЪТРЕ В МЕН ДЪЖДОВЕТЕ НЕ СПИРАТ.
             КАПКИТЕ РОСА ИЗМИВАТ ЖАДНАТА МИ ЗА ТЕБ ДУША.
           КАПЯТ СЪЛЗИТЕ МИ, А ТИ ЦЕЛУВАШ МОКРОТО МИ ЛИЦЕ.
                ТАМ ОТКРИВАШ СЕБЕ СИ, ЖИВОТА И РЕАЛНОСТА.

               КРАСИВИТЕ ТИ ОЧИ МЕ ОБЗЕМАТ, СЯКАШ СА ДВЕ СЛЪНЦА.
                    ТЯЛОТО ТИ СЕ ПОТИ И РАЗТАПЯ КАТО ШОКОЛАД.
                             ИСКАМ ДА ТИ СЕ НАСЛАДЯ ДО НАСИТА.
                        ТИ МЕ ПРЕГРЪЩАШ И АЗ СЕ ЧУВСТВАМ ДОБРЕ.
                         
                  НИКОГА НЕ МЕ ПУСКАЙ, ЗАЩОТО ЩЕ ПАДНА ОТ ВИСОКО И
                                                       ЩЕ СЕ НАРАНЯ.
                 ИМАМ НУЖДА ДА БЪДА ОБИЧАН ПОВЕЧЕ ОТ ПРЕДИ,
                                            ЗАТОВА ТИ МЕ ОБИКНИ.
                 НЕ ИСКАМ ФАЛШИВА ЛЮБОВ, ТАЗИ, ПРИ КОЯТО УМЪТ ТИ Е ПРИ
                                                       МЕН, А ДУШАТА ДРУГАДЕ.

                      ИСКАМ ТЕ ТУК  И СЕГА, БЕЗ КОМПРОМИСИ, ЗАЩОТО
                                             ТИ СИ ВСИЧКО ЗА МЕН.
                          ТИ СИ МОРЕТО, КОЕТО БУШУВА И АЗ ИЗТРЪПВАМ.
                       ВЪЛНИТЕ НА ТОВА МОРЕ МИ ДАВАТ ЖИВОТ.
                       ВСИЧКО СТАРО АЗ ЩЕ ИЗХВЪРЛЯ, ЗАЩОТО ТИ СИ ВСИЧКО     
                                           НОВО ЗА МЕН, НОВОТО, КОЕТО НЕ ОСТАРЯВА.

© Бен Ар All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??