Jul 23, 2017, 1:00 AM

Заради теб 

  Poetry » Love, Free verse
477 1 2

Заради теб.

Ще прекося пустини.

Ще ходя по вода. 

 Ще летя в небесата. 

Ще направя невъзможното.

Заради теб.

  Ще минавам през огън.

През бури и ветрове.

Ще търся нещо в нищетата.

Ще виждам и невидимото.

Аз ще направя всичко.

От теб се иска само да си подадеш ръката.

© Стилияна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??