Jul 24, 2009, 11:00 PM

Зареждане 

  Poetry » Love
482 0 6

Узряла съм

за мириса на твоя дъжд,

за рехавата му усмивка,

за лабиринта -

изящно сложен

със загадки,

но не и отговори...

 

за сляпата вяра или

таланта за различен прочит

дойдох -

за облака бял ли,

за облака тъмен или

за водата ти съм жадна и

... за зелената магия.

 

Рисувам с тялото си 

неокосени ливади,

мислите ми 

гравират косача,

а той ми намига 

игриво...

 

Чувам стъпките към мен

на изтичащото време,

с мисли за онова

окуцяло врабче,

за което ще се върна -

да превържа...

 

 

© Дима All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??