Jul 5, 2009, 6:30 PM

Засенченост 

  Poetry
571 0 1

               Засенченост

 

 

От облаци преливайки в небето,

не виждах  слънчеви лъчи.

А търсих смело и с надежда

да видя слънцето с очи.

 

Видях пролука в облачната бездна

и гледах, не помръдвайки с очи.

Без страх го гледах и с надежда,

изгарящо очите ми с лъчи…

© Михаил Михайлов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??